Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Flexiwell ApS – ”Flexibox”

Generelle oplysninger

Flexiwell ApS, Baldersbækvej 8, 2635 Ishøj
CVR nr.: 26213924
Telefon: 59161223
Email: kontakt@flexiwell.dk

Priser

Hos Flexiwell ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer samt mangel på råmaterialer til produktfremstillingen.

Alle ordre vil blive bekræftet med en ordrebekræftelse sendt til den angivne mail adresse.

Betaling

Flexiwell ApS modtager betaling for varen med fakturabetaling 8 dage netto. Faktura bliver tilsendt kunden når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og ekskl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Ved for sen betaling vil beløbet blive tilskrevet +3% pr. påbegyndt måned, samt rykkergebyr på kr. 250,- pr. henvendelse.

Levering

Flexiwell ApS handler kun med virksomheder med cvr. nummer og sender til hele Danmark. Fragtpriser er inkluderet i prisen. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret inden for 5 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

En eventuel reklamation skal meldes omgående ved modtagelsen af varen. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Flexiwell ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:

Flexiwell ApS, Baldersbækvej 8, 2635 Ishøj

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr. så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives ingen fortrydelsesret på varer der bestilt og sat i produktion. Varen er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, og kan ikke anvendes til side. Undtagelse kan være hvis produktionen kan stoppes inden at arbejdet er gået i gang.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@flexiwell.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Der kan ikke fortrydes ved blot at nægte modtagelse af varen